Skip to main content

Laadukkaat lämpöpumput toimitettuna ja asennettuna

LVI Kaikko | Orimattila - Lahti

Lämpöpumppu on kodin ja kiinteistön energiatehokas lämmitysratkaisu. Myymme, asennamme ja huollamme KlimaThermin luotettavat Fujitsu ja Kaisai -lämpöpumput Orimattila, Lahti, Myrskylä, Pukkila ja Mäntsälä -alueilla. Olemme Tukesin sertifioima kylmäaineasentaja sekä kylmäaineliike.

Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppu lämmittää talvella ja viilentää kesäkuumalla. Se on sähköllä lämmittäjän vaihtoehto silloin, kun halutaan alentaa sähkökustannuksia. Ilmalämpöpumpulla tuotettu lämpö pienentää sähkölaskua huomattavasti verrattuna suoraan sähkölämmitykseen.

Lue lisää ilmalämpöpumpuista>>

Ilmavesilämpöpumppu

Ilmavesilämpöpumppu lämmittää sekä ilman että käyttöveden. Uusi tekniikka tuo tuplasti etuja. Uusilla ilmavesilämpöpumpuilla saat muutettua sähkön jopa viisinkertaiseksi lämpöenergiaksi! Ilmavesilämpöpumppu on energiasäästäjän valinta.

Lue lisää ilmavesilämpöpumpuista>>

Maalämpöpumppu

Maalämpöpumppu on suosittu lämmönlähde varsinkin uudisrakennuskohteissa. Tehokas ja ympäristöystävällinen maalämpöpumppu käyttää vain vähän sähköä. Se on energiatehokas lämmitysmuoto varsinkin talvella. Sähkön tarve on vain neljännes, jopa viidennes lämmitysenergiasta

Lue lisää maalämpöpumpuista>>

Poistoilmalämpöpumppu - Anna kotisi hengittää

Poistoilmalämpöpumppu poistaa ”käytetyn” huoneilman ja tuo lämmintä ilmaa takaisin. Poistoilmalämpöpumpulla on siis useampi tehtävä: vaihtaa huoneilma puhtaaseen korvausilmaan ja poistaa vanha ilma ja samalla ottaa talteen sen lämpö. Tuleva korvausilma lämmitetään talteen otetulla lämmöllä.

Lämpöä käyttöveteen, vesikiertoiseen lämmitykseen ja ilmaan

Poistoilmalämpöpumppu siirtää kerätyn poistoilman lämmön lämpimään käyttöveteen, vesikiertoiseen lämmitysveteen ja erillisen lämmittimen avulla tuloilman lämmittämiseen.
Tehokas poistoilmalämpöpumppu ottaa talteen jokaisen lämpöasteen.

Niben poistoilmalämpöpumput säästävät energiaa!

Pyydä tarjous poistoilmalämpöpumpusta>>

Pyydä tarjous