Skip to main content

Ilmalämpöpumput toimitettuna ja asennettuna

LVI Kaikko | Orimattila - Lahti

Ilmalämpöpumppu antaa edullista lämpöä ja helpottavaa viilennystä. Ilmalämpöpumput Orimattila, Lahti, Myrskylä, Pukkila ja Mäntsälä -alueilla. Olemme luotettava ja Tukesin sertifioima kylmäaineasentaja sekä kylmäaineliike.

Ilmalämpöpumpun toiminta

Ilmalämpöpumppu hyödyntää ulkoilman lämpöenergiaa. Ilmalämpöpumpun ulkoyksiköltä kylmäaine siirtää lämmön sisäyksikölle, josta se johdetaan hallitusti huonetilaan. Ilmalämpöpumpun moitteeton toiminta perustuu hyvään laatuun ja ammattimaiseen asennukseen. Ilmalämpöpumppu on käytössä helppo ja huoltovapaa. Peruspuhdistus ja imurointi on kuitenkin paikallaan aika ajoin.

Ilmalämpöpumput Fujitsu ja Kaisai - Laatua Pohjoisiin oloihin

Ilmalämpöpumppu on hyvä vaihtoehto kaikenlaisiin ja -kokoisiin kiinteistöihin lämmityksen ja jäähdytyksen tarpeisiin. Se sopii hyvin sähkölämmityksen rinnalle tuomaan edullisempaa lämpöä. Ilmalämpöpumppu on helppo asennettava ja kustannuksiltaan edullinen.

Ilmalämpöpumppu kannattaa valita tarpeen mukaan. Edustamme useita eri lämpöpumppuja, jolloin voimme tarjota oikean vaihtoehdon jokaiseen kohteeseen. Pohjolan olosuhteisiin soveltuvat ilmalämpöpumput ovat KlimaThermin Fujitsu ja Kaisai.

Autamme ilmalämpöpumpun valinnassa. Soita 044 350 4018 tai jätä meille soittopyyntö niin soitamme takaisin.

Ilmalämpöpumput pohjolan olosuhteisiin

Edustamme ilmalämpöpumpuissa mallistoja, jotka ovat suunniteltu Suomen ilmastoon ja korkea suorituskyky matalissa ulkolämpötiloissa.

Fujitsu ja Kaisai tuotemerkkien tuotteet lunastavat vaatimukset. Lue lisää KlimaThermin sivuilta>>

Pyydä tarjous ilmalämpöpumpusta